• Personvernerklæring og informasjonskapsler

    Oppdatert 19.07.2018

    "Nettstedet" viser til nettstedet digitalturisme.no. "Vi" viser til Digital Turisme AS. Hvis du skulle ønske mer informasjon eller du har spørsmål, kan du ta kontakt med Digital Turisme på info@digitalturisme.no.

     

    Behandlingsansvarlig
    Det er Digital Turisme AS som har det overordnede ansvaret for behandling av personopplysningene. Digital Turisme AS har organisasjonsnummer 915 765 297.

     

    Lovreguleringer og samtykke
    Personopplysningsloven som også har i seg EUs personvernforordning (GDPR) setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Digital Turisme kan lagre og hvordan vi kan forvalte disse.

     

    Lagring og bruk av personopplysninger
    Digital Turisme innhenter og lagrer personopplysninger gjennom våre nettjenester, bare i den utstrekning du er blitt underrettet om og har godkjent.
    Digital Turisme benytter kun personopplysninger til det som lovverket setter rammer for og det som vi på forhånd har informert deg om. Tilsvarende etter skriftlige samtykke.

     

    Utlevering av personopplysninger
    Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes. Vi vil ikke selge dine kundedata til andre.

     

    Lagring av personopplysninger
    Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter.
    Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg som du har gitt til oss:
    - Når du fyller ut skjema på våre nettsider
    - Når du sender oss en e-post med opplysninger
    Det er frivillig for den besøkende på nettstedet å registrere personopplysninger i våre skjemaer.

     

    Rett til retting og sletting av personopplysninger
    Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet.

     

    SSL-kryptering
    Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker sesjon (SSL-kryptert). Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises ved adressefeltet i din nettleser.

     

    Statistikk
    Digital Turisme bruker statistikkverktøyet Google Analytics. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:
    • antall brukere og økter
    • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
    • informasjon om nettleser
    Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.
    Vi har aktivert tilleggsfunksjonen "Demografi og interesserapporter" i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre i Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

     

    Google AdWords
    Digital Turisme sitt nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

     

    Cookies (Informasjonskapsler)
    De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Vår nettside bruker cookies. Vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettsiden bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.
    Ved å benytte websiden til Digital Tursime samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.
    De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.
    Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.

     

    Facebook
    For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut.
    Les mer om Facebook sin bruk av cookies
    Våre sider på Facebook kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

     

    Forbehold
    Digital Turisme er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

     

    Webleverandør: Strikingly

    Følgende informasjonskapsler brukes:

     

    _ga Type: HTTP. Used by Google Analytics to track visits to the website (length of visit, pages visited, browser used, etc.). 2 years

     

    _gat _gid Type: HTTP. Used by Google Analytics to track visits to the website (length of visit, pages visited, browser used, etc.). end of session

     

    ads/ga-audiences Type: Pixel. Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites. end of session

     

    r/collect Type: Pixel. Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behavior. It tracks the visitor across devices and marketing channels. end of session